maanantai 29. syyskuuta 2008

Ensimmäinen Hello Kitty

Elokuussa Esikko toi tarhasta kutsun synttäreille. Tuli hoppu toteuttaa Hello Kittyä joita olin ajatellut tekeväni tänä syksynä lahjoiksi. Rantapuikon suomennetulla ohjeella ja Katiijan vinkit huomioon ottaen, tein oman versioni. Aika kauan tähän ekaan meni kun sai miettiä erinäisiä juttuja, mutta jatkossa varmaan valmistuvatkin nopeammin. Ihan en kyllä ole varma jaksanko kaikille näitä tehdä. Suurkiitos Rantapuikko ohjeesta!

Tein HelloKittylle lahjapaketiksi vielä pienen kassin ja Esikko teki synttärisankarille itse kortin.



Olen pohtinut lasten lahjojen arvoa ja on se vaan niin vaikeaa. Minkä arvoista rahallisesti on järkevää viedä ettei lahja ole liian vähäpätöinen, muttei myöskään liian kallis. Miten arvottaa oma työ. Ajallisesti Kittyyn ja kassiin taisi mennä n. 10h, rahallisesti ei ollut kallis.

Aina ei tiedä arvostaako lahjan saaja "vain" itsetehtyä, vai tykkääkö juuri siksi. Arvostavatko vanhemmatkaan "vain" itsetehtyä, vai ovatko kenties vaivautuneita kun toinen on nähnyt noin paljon vaivaa ja miettivät nolona että mitähän mahdollisen vastakutsun saadessaan voivat tuoda. Huoh.

Omasta kaveri/sukulais piiristähän tietää millainen suhtautuminen ainakin noin suunnilleen on, mutta kun kyse on tarhakavereista ja heidän perheestään niin olen aivan hukassa. Meillä ei vielä ole ollut kaverisynttäreitä, mutta 3-4 viikon kuluttua olen hiukan viisaampi mitä muut vanhemmat laittavat tarhakaverille lahjaksi ;)

No tämä kyseinen Kitty pääsi hyvään kotiin. Lahjan saaja oli onnellinen ja tunnisti sen Hello Kittyksi ;) Minusta oli myös mukavaa kun Esikko halusi itse tehdä kortin ja näin tulee lapsille opetettua että itsetehty on arvokasta.

Arvostan todella paljon muiden tuotoksia, mutta miksihän sitä itse vain edelleen sortuu vähättelemään omaa työtään...

1 kommentti:

Homsantuu kirjoitti...

ihana kitty! voi vitsi, täytyypäs tutustua ohjeisiin!