sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Lahjakassi

Tein tänään aamusella Unikon tarhakaverille lahjakassin. Päällikangas on tällä viikolla ostamaani mielestäni aivan ihanaa tyttökangasta missä on vähän kimallettakin, sisus on vaaleanpunaista pikkuruudullista. Vähän jäi viimetippaan kun koko viikon olen ollut kovin väsynyt. Flunssaa on kestänyt jo kolme viikkoa, jokohan se voisi luovuttaa.

Unikko ihastui aivan kassiin ja vei sen mielellään kaverilleen. Hän ilmoitti iloisesti että tänne hän laittaa V:lle Hello Kittyn. Jouduin kuitenkin sanomaan etten ollut ehtinyt tehdä hänelle sellaista. Pieni kova pakettikin oli kyllä mieluinen ja Unikko oli sitä mieltä että hän vie Hello Kittyn sitten kun se on valmis ;)



Kassin mitat: korkeus 26 cm leveys 25 cm kahtohihnat n. 33 cm

Nämä olivat Unikon ekat kaverisynttärit ja oli niin onnellinen kutsusta. Jäi mielellään kutsuille ja kun kävin hakemassa ei olisi millään malttanut lähteä. Aikamoiset maanittelut sai tehdä ja luvata että tullaan toistekin, näin sovittiin V:n äidin kanssa. ;)

Esikko oli bestiksellään Miinalla tämän ajan ja vielä paljon myöhempäänkin. Kävivät ulkoilureissussa ja kivaa oli ollut. Tytöt nauttivat kovasti kun saavat tehdä välilä juttuja ihan vain "omien kavereiden" kanssa ;)

Sain tänään vielä valmiiksi yhden hatun Unikolle. Koristelin sen virkatulla sydämellä ja napilla.


Lankana on seiskaveikka, pyörö- ja sukkapuikot nro 3.

Itselle muistiin:
Hattu on aloitettu 100 silmukalla ja levennetty kahdeksassa kohdassa jokatoisella kerroksella ja sitten kavennettu jokatoisella kerroksella. Kun jokaisessa osiossa oli 8 silmukkaa kavennukset: 2 yhteen, 2oikein, 2yhteen, 2oikein. Lopuksi pikku antenni neljällä silmukalla.

Oli tosi ihana viikonloppu, tästä saa kyllä mukavasti voimia taas ensi viikkoon ;)